- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
viw
aktív tag
11.10 tapasztalatok:
(kezdő vagyok, így lehet én rontok el valamit)- 11.04 friss telepítés után alt+f2-> update-manager -d
- frissítés vége előtt kb. 5 perccel:„ubuntu-desktop” nem telepíthető
A frissítés folytatódik, de a(z) „ubuntu-desktop” csomag működésképtelen állapotban lehet. Ezzel kapcsolatban küldjön be hibajelentést.
dependency problems - leaving unconfigured- 11.10 elindul majd frissítés közben:
A frissítések nem telepíthetők
A frissítés megszakadt. A rendszer használhatatlan állapotban lehet. A helyreállítás azonnal indul (dpkg --configure -a).- restart közben - számomra értelmezhetetlen - hibaüzenetek, de elindul.
- frissítés többszöri próbálkozásra lefut, közben és utána is több modul/program folyamatosan összeomlik.
- nem tetszik a felülete ezért klasszikus gnome: sudo apt-get install gnome-panel
- ezen nem jelenik meg a hálózati kapcsolatokat jelző ikon ill. bluetooth ikon
- nem lehet sem az asztalra sem a panelra kitenni semmilyen programindító ikont.
- a programmenüben nincs helyi menü (amivel a fenti sorban írtakat megvalósítanám)
- szoftverközpontnak ha jól tudom új felületének kellene lenni, de nem az.
- a dátum, idő együttes a panel középső részén jelenik meg és nem tudom lemozdítani onnan.
- panelre nem lehet kattintani, ill. lehet, de nem történik semmi.kb ennyi...
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest