Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Beütött a szer, elburjánzott a Tecno-buli
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
na ha jol gugliztam és ertelmeztem a dolgokat, akkor ha a hubon keresztül lekérdezünk valamit, akkor a választ a hub mindegyik portjára kiküldi mivel nem tudja, melyik port kérte.amelyik gépnek meg nem hasznosak a csomagok azok eldobják.tehát a hub sebessége a teljes sebesség és a portok számának a hányadosa jelen esetemben 10mb/8port.most akkor végül is ha logikusan belegondolok, akkor használhatom "routerként" a hubomat, de javítsatok ki ha hülyeségeket gondolok

csak akkor mostmár valalki azt magyarázza el nekem, h miért van a hubomon uplink port?illetve mi a szerepe

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest