- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen GPS-t vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
sh4d0w
üzenetére
Nem kellett grafikus felület, felment normálisan anélkül is.
Legeneráltam az Xorg konfigfájlát, de nem lett eredmény... Mondjuk lehet az hiba volt, hogy nem volt bedugva a HDMI mikor legeneráltam...
Majd 2 hét múlva tudom megint próbálni, mindenesetre köszönöm!A másik: Ha ls -l-el kilistázom egy mappában lévő fájlok/mappák jogait, akkor ugye kapok egy ilyesmit: -rwxr-xr-x
Viszont CHMOD-dal (én) csak szám alapján tudom a jogokat beállítani. Tudom, hogy van lehetőség +x -r meg stb-vel megadogatni a jogokat, de az csak az éppen bejelentkezett felhasználóra vonatkozik.
A konkrét kérdés: Hogy tudom a drwxrwx----et -rwxr-xr-x-re módosítani?
Vagy esetleg van valami leírás, hogy az ilyen kapcsolókat hogyan lehet számosra "átváltani"?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest