Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
na, most rátoltam a frissítést, de megzakkant tőle szegény rendszer, már a kdm-ben sem tudok semmit csinálni. igaz, hogy nem is ment végig a frissítés, kifagyott közben szegény muon. így utólag inkább aptitude-ban kellett volna csinálni, csak muon-ban jelentek meg a frissítések, gyorsan rá is nyomtam, hogy tolja fel őket.
viszont az lmde@kde egész stabilan fut, nem hatotta meg, hogy felvettem neki az alap debian tárolót, még jó, hogy ez a rendszer is fent volt, mert különben most gép nélkül maradtam volna. azt hiszem marad is ez egy darabig. még felteszek egy kisebb partícióra egy ubit, csak a backup kedvéért, meg hogy nézegessem, hogy mit fejlődik.amúgy szerintem egész sokat átszabtak a kde-ben is. oda is bepaszírozták például az idióta indikátorokat, eltolták a language suppportot, meg kicsit a gui-t is átrendezték, bár azt elég minimálisan. egyébként ez nekem már így is sok, főleg az indicatorok miatt, sokkal praktkusabb a vanilla. viszont általában a desktop integration jobb szokott lenni ubuntu alatt. kíváncsi vagyok például mikorra oldják meg, hogy a gtk alkalmazások menjenek rendesen kde alatt (mármint nézzenek is ki jól).
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Arc Raiders
- Formula-1
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest