- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Új kérdések merültek fel bennem, melyre várom a hozzáértők válaszait:
- A múlt heti frissítés óta a Chrome is kulcstartót akar létrehozni, és nem értem miért. Ezt hol lehet kiiaktatni? Mondjuk én a kulcstartót sem nagyon használom, úgyhogy részemről akár teljesen le is lehetne tiltani.
-Eddig két rendszer volt a gépemen, de a windowst gyakorlatilag hónapok nem indítottam el, viszont az NTFS partíción levő dolgokhoz olykor hozzányúlok. Ha nem akarok bohóckodni tovább vele, akkor van rá mód, hogy ext4re formázzam anélkül, hogy elveszne róla minden? (Természetesen tudom, hogy nem...Olyasmire gondolok, hogy az NTFS partíción szabad területből létrehozni egy EXT4est, amire átmásolnék mindent utána a maradékot is EXT4re formázni és egyesíteni a kettőt. Ilyet tud a Linux?)
-Az emesene a frissítést előtt félkövér betűkkel jelezte, ha valaki írt nekem, most viszont nem látszik semmi... Ez csak valami beállítás gond lehet?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest