Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Új kérdések merültek fel bennem, melyre várom a hozzáértők válaszait:
- A múlt heti frissítés óta a Chrome is kulcstartót akar létrehozni, és nem értem miért. Ezt hol lehet kiiaktatni? Mondjuk én a kulcstartót sem nagyon használom, úgyhogy részemről akár teljesen le is lehetne tiltani.
-Eddig két rendszer volt a gépemen, de a windowst gyakorlatilag hónapok nem indítottam el, viszont az NTFS partíción levő dolgokhoz olykor hozzányúlok. Ha nem akarok bohóckodni tovább vele, akkor van rá mód, hogy ext4re formázzam anélkül, hogy elveszne róla minden? (Természetesen tudom, hogy nem...Olyasmire gondolok, hogy az NTFS partíción szabad területből létrehozni egy EXT4est, amire átmásolnék mindent utána a maradékot is EXT4re formázni és egyesíteni a kettőt. Ilyet tud a Linux?)
-Az emesene a frissítést előtt félkövér betűkkel jelezte, ha valaki írt nekem, most viszont nem látszik semmi... Ez csak valami beállítás gond lehet?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest