Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
furic
csendes tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Köszönöm szépen!
Én végül úgy oldottam meg, hogy a Frissítéskezelőben a Beállítások gombra megnyíló Szoftverforrások ablak "Ubuntu szoftverek" fül alatti "Letöltés innen:" résznél a "Kiszolgáló a következőhöz: Magyarország" helyett a "Fő kiszolgálót" választottam ki.
Legközelebb egyből leírhatod a megoldásodat, ha belefér

Kicsit bánom most hogy felfrissítettem, mert volt/van pár bajom az új Xubuntuval:
- [solved] grub menü fura felbontást kapott és nem jelent meg a monitoron [recovery módból elindítva a valszeg frissült "Rendszerbetöltés kezelőben" 800x600-ra állítottam a felbontást]
- [solved] boot elakadt [/etc/default/grub-ban kivettem a quiet és a splash kapcsolókat - az egyik két helyen is ott volt - hogy megtudjam hol akad el, erre - sokadikra - meggyógyult]
- [solved] Panel Értesítési területéből a hangerő ikon eltűnt, illetve a frissítéskezelő ikonjának csak a helye jelent meg [eltáv. reboot visszarak után jó, illetve ért.terület szerk. ikonméret módosításra megjelent az ikon]
- [accepted] a Panel növekedés (pl. egyre több futó alkalmazás ikonja) esetén nem lefelé/jobbra terjeszkedik, hanem középről mindkét irányba
- az Alacarte ("Főmenü") menü editor hatáskörén kívül esik a Beállítások fölötti és a Szoftverközpont alatti rész
- Smart Bookmark panel plugin nem működik -- na ez baj, mert imádom és sokat használom

Különben fasza minden

Én legjobban az új XFCÉt vártam, a külön állítható panel háttérrel és az FTP-ző Thunarral.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest