Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Sorry, de linux parancsokkal eddig szinte egyáltalán nem foglalkoztam, nem érdekeltek kulonosebben, hanem szinte csak a grafikus felületek felhasználásával. Nincs mindenkinek kulonosebb igénye a linux parancsok megtanulására, így vagyok evvel pl. én. Hanem csak alkalmilag pár alap parancs érdekel engem egyelőre.
...Hogy ez miért fáj neked...?
Avagy a sudo -ra vonatkozik megjegyzésed? Oké, azt megérteném, ha amiatt, bár én nem érzem lekezelőnek, hogy felhivta a figyelmem a sudo -ra, hiszen sokat tapasztalták rólam, hogy nem álltam neki még linux parancsokat tanulni.Egyébként remélem nem ciki, hogy csak egyszerű mezei felhasználói igényem van... bár néha lehet, hogy többek számára furának tűnhet egy nagyon laikus linux user jelenléte(?), mint pl. én vagyok.
Ezt is csak amolyan hangos gondolkodásként jelzem, semmi egyéb...
... egy időben átemntem a kezdő linux topicba, de ott meg akkoriban nem volt nagy élet ott, elég passzivnak tűnt (avagy most is ez a tendencia ott?), itt meg már sokak pozitiv lelkesedését megtapasztaltam, ami örömmel tölt el engem.
Aktív témák
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozilla Firefox
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt is csak amolyan hangos gondolkodásként jelzem, semmi egyéb...