- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Sorry, de linux parancsokkal eddig szinte egyáltalán nem foglalkoztam, nem érdekeltek kulonosebben, hanem szinte csak a grafikus felületek felhasználásával. Nincs mindenkinek kulonosebb igénye a linux parancsok megtanulására, így vagyok evvel pl. én. Hanem csak alkalmilag pár alap parancs érdekel engem egyelőre.
...Hogy ez miért fáj neked...?
Avagy a sudo -ra vonatkozik megjegyzésed? Oké, azt megérteném, ha amiatt, bár én nem érzem lekezelőnek, hogy felhivta a figyelmem a sudo -ra, hiszen sokat tapasztalták rólam, hogy nem álltam neki még linux parancsokat tanulni.Egyébként remélem nem ciki, hogy csak egyszerű mezei felhasználói igényem van... bár néha lehet, hogy többek számára furának tűnhet egy nagyon laikus linux user jelenléte(?), mint pl. én vagyok.
Ezt is csak amolyan hangos gondolkodásként jelzem, semmi egyéb...
... egy időben átemntem a kezdő linux topicba, de ott meg akkoriban nem volt nagy élet ott, elég passzivnak tűnt (avagy most is ez a tendencia ott?), itt meg már sokak pozitiv lelkesedését megtapasztaltam, ami örömmel tölt el engem.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt is csak amolyan hangos gondolkodásként jelzem, semmi egyéb...