Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Múltkor is, most is olyan mappával kísérleteztem, melynek én, a bejelentkezett user vagyok a tulaja, ám de lehet, h lényeges dolog F2-vel belépnem a terminálba?
Lehet, h itt a bibi? Mivelhogy nem avval léptem be múltkor se, most se.
(De a köv. percben evvel próbálom ki mindkettőtök által felvetett parancs sort.)
Közben lassan 10 perces eredménytelen várakozást után CTRL+C -vel megszakítottam Brutforsz parancsát ,de lehet, h az is menne, ha a terminált CTRL+F2-vel indítom?Kérdés: mit jelent, mire utal, mi a jelentősége az F2-es indításnak? Ezt már többször is javasolták nekem mások is, és olyankor végre működött is ezek után, ami addig ezen indítási mód nélkül nem.
(Egyébként most is 3 db. pár száz KB-os képecske van egy egyszerű, space mentes, spec. karakterektől mentes mappában, amin kipróbálom a kettévágást. Pár perc alatt az én gépemen is kész kellene legyen ezekkel, elvileg.)
K I E G . : nem lehet, h bezavar az ugyancsak terminálban futó moc player zenelejátszóm?
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet, h itt a bibi? Mivelhogy nem avval léptem be múltkor se, most se.