Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Matrix2006
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, kezdő Ubuntu tulajdonos lévén. Feltettem az XP mellé az 7.10 Ubuntut, sikerült is szinte mindent beállítani, a megjelenítéssel azonban problémám van. Egy ATI Radeon 9250 kártyám és LG 795FT monitorom van. A monitor nincs benne a választható típusokban így csak Plug'n'Play-ként ismeri fel.
A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja?? 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja??