- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
Aktív témák
-
Matrix2006
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, kezdő Ubuntu tulajdonos lévén. Feltettem az XP mellé az 7.10 Ubuntut, sikerült is szinte mindent beállítani, a megjelenítéssel azonban problémám van. Egy ATI Radeon 9250 kártyám és LG 795FT monitorom van. A monitor nincs benne a választható típusokban így csak Plug'n'Play-ként ismeri fel.
A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja?? 
-
Matrix2006
csendes tag
Találkozott már vki az AutoCAD-nek megfeleő színvonalú tervező programmal linux alá??
Live CD-ről megnéztem az Ubuntut, nagyon tetszik, csak vmilyen profibb tervező progira szükségem lenne. Igazán ez fog vissza az átállástól.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kedvenc zene a mai napra
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Macska topik
- Windows 10
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja??