Hirdetés
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
Aktív témák
-
Matrix2006
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, kezdő Ubuntu tulajdonos lévén. Feltettem az XP mellé az 7.10 Ubuntut, sikerült is szinte mindent beállítani, a megjelenítéssel azonban problémám van. Egy ATI Radeon 9250 kártyám és LG 795FT monitorom van. A monitor nincs benne a választható típusokban így csak Plug'n'Play-ként ismeri fel.
A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja?? 
-
Matrix2006
csendes tag
Találkozott már vki az AutoCAD-nek megfeleő színvonalú tervező programmal linux alá??
Live CD-ről megnéztem az Ubuntut, nagyon tetszik, csak vmilyen profibb tervező progira szükségem lenne. Igazán ez fog vissza az átállástól.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja??