Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
ep75w
csendes tag
sziasztok! anya gépében elhalt a vinyó. egy ideig esélye sincs másiknak. a terv, van egy 8 gigás pendrive, erre menne fel ubuntu, lubuntu vagy linuxmint. úgy tudom ez utóbbi is ubuntu, de legalábbis deb csomagokat használ.
kérdéseim.
1. lehet live lemezről rögtön pendrive-ra telepíteni, mintha az vinyó lenne? gondolok itt arra, hogy be fog vajon bootolni róla?2, ha az első pont ok, milyen fájlrendszert érdemes tenni pendrivera? ext4 nem jó, akkor nem tud bootolni róla a gép, szerintem nem látja a bios.
3. anya csak amolyan csendesen netezget magának, semmi extra igény nincs. böngészés, flash játék. ennyi. ezért arra gondoltam hogy elég lenne neki a lubuntu. gondolom ha ubuntu mehet pendrive-ra akkor ez is.
de azért megkérdezném tőletek, a linuxmint az kevesebbet eszik mint az ubuntu? nincs egy extra gépe, 2600+, 1g ram. ha a mint szerintetek gyorsabb lenne, megnézném neki. csak nehéz egy vinyó nélküli gépen kísérletezni
köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- EAFC 26
- Android játékok topikja
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi