Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Na fejlemények.
Utánanéztem (le kellett szedni a kártyáról a matricát) a tuneren 8533-as (vagy 8933, vagy 8331) szám van, kissé leszakadt a cetli, ami rajta volt.
Ez Tvision vagy Tena tunert jelet valószínúleg, tehát 58,59, 60,61-es típusok közül valamelyik. Végigpróbáltam.
Tök mindegy, mit adok meg neki, azt mondja a dmesg, hogy nincs hangeszköz, az lspci szerint pedig ott van a Brooktree audio controller.Egy fórumon olvastam, hogy az "audio device absent" üzenet nem jelent semmit; viszont akkor most...?
Kubuntum van, annak a mixerében csak Line in és mikrofonbemenetet tudok választani; alsamixerben szintén. Egyiken sem szól.
Ennek a kártyának a hangkimenete meg a CD bemenetre köthető az alaplapon/hangkártyán.
Lehet, hogy ez a gond?Valaki megerősíthetné, hogy ez vagy nem, mert nincs itthon egy nyamvadt tüskesorom, hogy kikössem a kártya kimenetét a hangkártya line injére...
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest