- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Aktív témák
-
Kérdeztem már a Linux topicban is, de hátha itt tudja valaki...
Nagy kérdés. Valakinek sikerült-e már beüzemelnie Leadtek WinFast TV2000 XP RM TV tunert Linuxon? A Bt878 -as verzióról van szó, (a későbbi XP Expert-ek már CX88xx -el készültek). Az RM ugyanaz, mint a sima 2000 XP, csak az FM tunere van letiltva.
Nekem most lett egy ilyenem, és bár a bttv megtalálja, a dmesg szerint nincs audio eszköz a kártyán :
[ 28.794963] bttv0: audio absent, no audio device found!
[ 28.802330] tuner 0-0061: chip found @ 0xc2 (bt878 #0 [sw])Többféle tunerrel kipróbáltam, a default 5-össel képet sem ad, card=34, tuner=38 esetén van kép, de Tvtime-al nem lehet csatornát váltani, (viszont mplayerrrel ha megadom neki a frekit, akkor a kívánt frekiről jön az adás...
)Hang meg sehogyan sincs.

Korábban láttam a kártyát XP alatt működni, szóval hardverileg teljesen jó.
Ha valakinek van tapasztalata, annak örülnék ha meg tudná osztani

Köszi!(Ja igen, 10.04-es Ubiról van szó, de megnéztem 9.10 livecd alatt is, ugyanezt dobja a dmesg. Gúglizás folyamatosan, de sehol semmi, van, akinek csont nélkül ment, meg van, akinek nem ilyen kártyája van. Előtte volt működő tunerem, az is Bt878-as, Avermedia, azt cseréltem a Leadtekre.)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- OpenMediaVault
- Le Mans Ultimate
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)