Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
Kérdeztem már a Linux topicban is, de hátha itt tudja valaki...
Nagy kérdés. Valakinek sikerült-e már beüzemelnie Leadtek WinFast TV2000 XP RM TV tunert Linuxon? A Bt878 -as verzióról van szó, (a későbbi XP Expert-ek már CX88xx -el készültek). Az RM ugyanaz, mint a sima 2000 XP, csak az FM tunere van letiltva.
Nekem most lett egy ilyenem, és bár a bttv megtalálja, a dmesg szerint nincs audio eszköz a kártyán :
[ 28.794963] bttv0: audio absent, no audio device found!
[ 28.802330] tuner 0-0061: chip found @ 0xc2 (bt878 #0 [sw])Többféle tunerrel kipróbáltam, a default 5-össel képet sem ad, card=34, tuner=38 esetén van kép, de Tvtime-al nem lehet csatornát váltani, (viszont mplayerrrel ha megadom neki a frekit, akkor a kívánt frekiről jön az adás...
)Hang meg sehogyan sincs.

Korábban láttam a kártyát XP alatt működni, szóval hardverileg teljesen jó.
Ha valakinek van tapasztalata, annak örülnék ha meg tudná osztani

Köszi!(Ja igen, 10.04-es Ubiról van szó, de megnéztem 9.10 livecd alatt is, ugyanezt dobja a dmesg. Gúglizás folyamatosan, de sehol semmi, van, akinek csont nélkül ment, meg van, akinek nem ilyen kártyája van. Előtte volt működő tunerem, az is Bt878-as, Avermedia, azt cseréltem a Leadtekre.)
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)