- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
Aktív témák
-
Kérdeztem már a Linux topicban is, de hátha itt tudja valaki...
Nagy kérdés. Valakinek sikerült-e már beüzemelnie Leadtek WinFast TV2000 XP RM TV tunert Linuxon? A Bt878 -as verzióról van szó, (a későbbi XP Expert-ek már CX88xx -el készültek). Az RM ugyanaz, mint a sima 2000 XP, csak az FM tunere van letiltva.
Nekem most lett egy ilyenem, és bár a bttv megtalálja, a dmesg szerint nincs audio eszköz a kártyán :
[ 28.794963] bttv0: audio absent, no audio device found!
[ 28.802330] tuner 0-0061: chip found @ 0xc2 (bt878 #0 [sw])Többféle tunerrel kipróbáltam, a default 5-össel képet sem ad, card=34, tuner=38 esetén van kép, de Tvtime-al nem lehet csatornát váltani, (viszont mplayerrrel ha megadom neki a frekit, akkor a kívánt frekiről jön az adás...
)Hang meg sehogyan sincs.

Korábban láttam a kártyát XP alatt működni, szóval hardverileg teljesen jó.
Ha valakinek van tapasztalata, annak örülnék ha meg tudná osztani

Köszi!(Ja igen, 10.04-es Ubiról van szó, de megnéztem 9.10 livecd alatt is, ugyanezt dobja a dmesg. Gúglizás folyamatosan, de sehol semmi, van, akinek csont nélkül ment, meg van, akinek nem ilyen kártyája van. Előtte volt működő tunerem, az is Bt878-as, Avermedia, azt cseréltem a Leadtekre.)
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-book olvasók
- Villanyszerelés
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)