- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Én is remélem, hogy lesz előrelépés gyártói oldalról, gáz, hogy a legtöbben nem hajlandók nyitni a Linux felé, mert nem éri meg nekik ezzel foglalkoztatni embereket.
(Ki tudja, talán ennek hatására megindul a fejlődés.
Amúgy ezen a Red Flag Linuxon olyat röhögtem (kínomban), főleg a vörös zászlót lengető pingvinen...
)Pl. az Epson nyomtatódriverem is elég ratyi, persze Linuxhoz az sem hivatalos forrásból készült.
Érdekes módon viszont sok drivert alapból felismer, nincs külön drivertelepítési mizéria, mint vindóznál, erre példa a Bluetooth-os adapterem, meg a TP-Link WN821N USB-s wireless adapterem, amihez egyáltalán nem kellett szórakoznom külső driverekkel, ndiswrapperrel, stb.
Mondjuk esetemben ez az első, hogy egyáltalán nem sikerült semmilyen módszerrel életet lehelni a wireless cuccba, számomra egyelőre érthetetlen módon (nem tudom, milyen drivert pakoltak fel, akik a gépre előtelepített Ubuntut felrakták [amit aztán az upgrade-del sikerült elcseszerinteni]).Mindenesetre tényleg köszi, hogy segítettél.

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)