Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Hát az az érdekes, hogy a wireless korábban működött LiveCD-vel, telepített oprendszerrel is, aztán már nem, a telepítés során LiveCD-vel sem, de őszintén szólva akkor még nem foglalkoztam vele, gondoltam hátha valami driver hiányzik, majd telepítéskor megoldódik.
Van egy külső USB-s wireless adapter (TP-Link TL-WN821N), ami probléma nélkül működik, minden külön driver telepítése nélkül is. De a beépített wi-fi nem működik... MIÉRT?

A quiet splash-t most kikommenteltem a /etc/default/grub fájlban, meglátom, minél akad el esetleg, de eddig nem igazán jöttem rá, mivel tököl, de mondom, nemcsak a boot a lassú, hanem minden program első indítása. Számomra érthetetlen.
Lehet, hogy az lesz, hogy kipróbálom a Linux Mint-et is, de már gondoltam egy olyan elferdült ötletre is, hogy kipróbálom a Windows 7-et is, ahhoz mit szól. Pedig nagyon nem támogatnám a Windows felrakását erre a gépre, elvileg jóval nagyobb hardverigényű.Szerk.:
(#32811) PuMbA : hali! hát tulajdonképpen azért ezt raktam fel, mert gondoltam akkor már használjuk ki a lehetőségeket. De miért eszik több memóriát?
Mármint számomra nem logikus, hogy attól, hogy az azonos idő alatt feldolgozható adatok száma nagyobb, több memóriát kéne ennie.
Mellesleg a 32 bites 10.04-gyel is gondok voltak.
De mondom, miután már mennek a progik, tök faszán gyors, de első indítás meg maga a boot-procedúra kicsit vánszorgós.
Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mármint számomra nem logikus, hogy attól, hogy az azonos idő alatt feldolgozható adatok száma nagyobb, több memóriát kéne ennie.