Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Üdv a nálam okosabbaknak

pure-ftpd-vel volt már dolga valakinek? banális dolog... csak a default listening portot szeretném átállítani (sajnos a 21-en már egy másik gépről másik ftp fut). De nem barátom nekem ebben egyik leirás, dokumentáció sem.
Elvben gyakran van szó egy pure-ftpd.conf file-ról,de ez nekem nincs, és nyilván ha létrehozom akkor nem elég, ha csak ezt az egy beállítást tartalmazza. Igazából erről sincsen lövésem, miért nem hozta létre a file-t installkor (korábban dolgoztam már a pure-ftpd-vel, és ha jól emlékszem helyén volt a file, ott egy pillanat beállitani a portot természetesen).Ötlet?
Köszi előre is
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest