- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
Aktív témák
-
válasz
martin66
üzenetére
Mikor bejön a bootválasztó menü (F12), akkor normálisan kiírja az eszköz nevét? Az ilyen, hogy USB-FDD meg HDD nem jó, nem így kellene kiírnia neki, hanem konkrétan. Gigabyte lappal jártam már így én is, de írtam már ezt.
Az Ubuntunak semmi köze sem lehet a dologhoz, kizárt, hogy a BIOS-ba tudott volna írni. Maximum egy CMOS resetet csinálj, de magába a ROM-ba nem írhatott.
Ez az állításod ugyan 100%-osan igaz lehet, hogy "nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt", mert az valóban képtelenség. De az Ubuntu be sem töltődik még mikor a pendrive-ot kiválasztod, nem szólhat bele. Ha kételkedsz akkor húzd le a merevlemezt addig.(#29932) J97: Nem használom a Pidgint, így nem is találkozhattam a jelenséggel, de esetleg segíthet a problémán az alkalmazás frissítése. Elérhető már a 2.7.3-as verzió is, míg a Lucid tárolójában a 2.6.6-os van.
Aktív témák
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest