Hirdetés
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
válasz
martin66
üzenetére
Mikor bejön a bootválasztó menü (F12), akkor normálisan kiírja az eszköz nevét? Az ilyen, hogy USB-FDD meg HDD nem jó, nem így kellene kiírnia neki, hanem konkrétan. Gigabyte lappal jártam már így én is, de írtam már ezt.
Az Ubuntunak semmi köze sem lehet a dologhoz, kizárt, hogy a BIOS-ba tudott volna írni. Maximum egy CMOS resetet csinálj, de magába a ROM-ba nem írhatott.
Ez az állításod ugyan 100%-osan igaz lehet, hogy "nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt", mert az valóban képtelenség. De az Ubuntu be sem töltődik még mikor a pendrive-ot kiválasztod, nem szólhat bele. Ha kételkedsz akkor húzd le a merevlemezt addig.(#29932) J97: Nem használom a Pidgint, így nem is találkozhattam a jelenséggel, de esetleg segíthet a problémán az alkalmazás frissítése. Elérhető már a 2.7.3-as verzió is, míg a Lucid tárolójában a 2.6.6-os van.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest