Hirdetés
- Mobil flották
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Aktív témák
-
martin66
senior tag
Üdv! Újra!
Nos a panaszom az lenne, hogy nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt.
Történet:
A pendrive jó nem amiatt megbeszéltük...
a Boot 1.USB-FDD 2. USB-HDD 3. USB-ZIP
Amióta feltettem az Ubuntut az az 3-4 napja azóta egyszer sem bootolt, csak Pendriveval csinálhatom mert nincs a gépembe dvd lejátszó.
Amikor fent volt a win 7 akkor tudtam Bootolni mert feltudtam rakni az Ubuntut, de amióta nem win7-em van azóta egyszer sem jöttbe a Boot. Próbáltam azt, hogy az Ubuntuba az indító lemez készítőbe csináltam egy Ubuntut, nem bootolt nem tudtam újra rakni. Win7-ről bátyám csináll egy Win7-es cucost a Pendrive-ra, nem idul nem tudom feltenni a Win7-et.
Itt szerintem valamit az Ubuntu cseszett el a BIOS-ba mivel azóta nem működik. Ki jelentem a pendrive jó mert másik géppel működik csak nálam nem amióta _Linux van fent.
Ez miért lehet? A configom az adatlapomon megtalálható!
Nagyon várom a válaszotokat!
Köszi!
Üdv: Martin
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest