- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat,
@Kendek, igen arra utaltam az idő beállítása az általad leírtak szerint történt, időzóna Budapest blabla, ennek ellenére nem jegyzi meg, meglesem a linket amit adtál, ez az ntpdate eltávolítás hirtelen nem mond semmit :S
@body007, mint írtam persistent módban megy, így mindent megjegyez kivéve ezt...
@kovaax, az az érdekes hogy ezelőtt ubunutu netbook remix 10.04-el próbálkoztam és ott gond nélkül megjegyezte, az easy peasy gyakorlatilag ugyan az csak egy kvázi kibővített változat, (van skype, mozzilla pluginok flash etc előre felrakva, beállítva, más a movie player és alapból minden kodek fennt van stb.) ezért tetszik jobban, gyakorlatilag 100%-ig plug and play.

Üdv.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest