Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
válasz
horitomy
üzenetére
2.6.35-2-es kernel, ez már az RC2-re épül, éppen most néztem. Na meg persze a xorg-edgers tároló, xorg frissítések telepítése. Elvileg már mennie kell az órajelszabályzásnak is. Nem mellesleg újabb OpenGL támogatás is van már, bár ez nem is igazán érdekes, így is le vannak még maradva.
Amúgy minden lejátszónál csinálja? Nekem most nagyon frankón megy az SMPlayer.
GRUB 2 újratelepítése, illetve én jobban szeretem az alternate CD-vel történő helyreállítást, igazán egyszerű. Persze aztán kelleni fog egy update-grub is, hogyha a Windowst is akarod indítani.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- JBL STAGE 2 9634
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest