Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Melorinnak is jó, csak először rossz libva1-et telepített fel. Én is feltettem az újabb verzát amit a Debian Multimédia oldaláról töltöttem le, nekem sem volt úgy jó.
Jah, akkor tényleg jó.
De még akkor is kell hozzá az fglrx meghajtó, én meg azt nem szándékozom feltenni, jelenleg nem is tudnám. De nem baj, beállítottam az xv (0 - Radeon Textured Video)-t kimenetnek, 3 szálas feldolgozást is beállítottam, így már tökéletesen viszi az összes HD-s videómat és nincs semmi képi hiba.
Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Xbox One
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest