Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Én pont ma reggel ütköztem ebbe a problémába, hogy csináltad meg, hogy jobb gombbal meg tudtad változtatni, hogy mi legyen az alapértelmezett lejátszó. Hiába nyomom a módosítást nem változik semmi, még akkor sem, ha rootként indítom a gnome commandert.
Érdekesség, hogy ma reggel az alap médialejátszó teljesképernyőn is szépen futott, de egy telefon miatt megállítottam a lejátszást és vissza is tettem kis képernyőre. Majd ezek után már nem tudta folytatni teljesképernyőn a lejátszást, akárhányszor indítottam el

De az smplayer viszi szépen
szerk: újabb érdekesség, ha gnome-commanderben nyomok egy avira jobb gombot, és tulajdonságok, akkor azt írja, hogy médialejátszó az alapértelmeztt, de nautilusban már ugyanannak az avinak tulajdonságainál az smplayer szerepel, sőt még azzal is játssza le, ellentétben a gnome-commanderrel...
Valaki érti ezt?
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Valaki érti ezt?