Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Én pont ma reggel ütköztem ebbe a problémába, hogy csináltad meg, hogy jobb gombbal meg tudtad változtatni, hogy mi legyen az alapértelmezett lejátszó. Hiába nyomom a módosítást nem változik semmi, még akkor sem, ha rootként indítom a gnome commandert.
Érdekesség, hogy ma reggel az alap médialejátszó teljesképernyőn is szépen futott, de egy telefon miatt megállítottam a lejátszást és vissza is tettem kis képernyőre. Majd ezek után már nem tudta folytatni teljesképernyőn a lejátszást, akárhányszor indítottam el

De az smplayer viszi szépen
szerk: újabb érdekesség, ha gnome-commanderben nyomok egy avira jobb gombot, és tulajdonságok, akkor azt írja, hogy médialejátszó az alapértelmeztt, de nautilusban már ugyanannak az avinak tulajdonságainál az smplayer szerepel, sőt még azzal is játssza le, ellentétben a gnome-commanderrel...
Valaki érti ezt?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple Pencil gen2
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valaki érti ezt?