Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Annyit mindenesetre vegyünk figyelembe, hogy a rootnak saját beállításai vannak. Ha rootként állítod be, hogy mivel játsza le, akkor csak neki fogja úgy lejátszani, ha magadként állítod be, akkor meg a rootként indított fájlkezelőben nem lesz jó.
Viszont ott van még az is, hogy egyes fájlkezelőkben átállítva csak saját maguknak jegyzik meg, hogy mihez mit társítottál. Én Krusadert használok, régebben ennél is ez volt a helyzet, habár ez némileg érthető, hisz KDE-s. Viszont most már amit abban átállítok, az központilag is át lesz állítva. Ugyanakkor, ha rootként indítom, akkor természetesen csak a rootnak állítom át ezt központilag. -
EmberXY
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem még nincs felrakva a gnome commander, a Nautiliusban állitottam be, a fájl tulajdonságainál a "Megnyitás ezzel" fülre kattintva...
Az smplayer-rel most jelenleg azt a pici hibát fedeztem fel, hogyha lejátszás közben megállitom a filmet, akkor ha tovább folytatnám, nem játsza tovább, hanem megakad, viszont ha egérrel rákattintok a görgetősávra, akkor elindul... de ez legyen a legkevesebb..
Aktív témák
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Projektor topic
- Hobby rádiós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs