- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Yettel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Annyit mindenesetre vegyünk figyelembe, hogy a rootnak saját beállításai vannak. Ha rootként állítod be, hogy mivel játsza le, akkor csak neki fogja úgy lejátszani, ha magadként állítod be, akkor meg a rootként indított fájlkezelőben nem lesz jó.
Viszont ott van még az is, hogy egyes fájlkezelőkben átállítva csak saját maguknak jegyzik meg, hogy mihez mit társítottál. Én Krusadert használok, régebben ennél is ez volt a helyzet, habár ez némileg érthető, hisz KDE-s. Viszont most már amit abban átállítok, az központilag is át lesz állítva. Ugyanakkor, ha rootként indítom, akkor természetesen csak a rootnak állítom át ezt központilag. -
EmberXY
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem még nincs felrakva a gnome commander, a Nautiliusban állitottam be, a fájl tulajdonságainál a "Megnyitás ezzel" fülre kattintva...
Az smplayer-rel most jelenleg azt a pici hibát fedeztem fel, hogyha lejátszás közben megállitom a filmet, akkor ha tovább folytatnám, nem játsza tovább, hanem megakad, viszont ha egérrel rákattintok a görgetősávra, akkor elindul... de ez legyen a legkevesebb..
Aktív témák
- PlayStation 5
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Kuponkunyeráló
- Samsung kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest