Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
body007
üzenetére
Az Smplayer-rel szépen működik, betölti a feliratot is egyből, ráadásul még anno windows alatt is használtam, tehát még ismerem is..
Viszont elég rafináltan kellett beállitani, hogy a megadott formátumú videókat alapból ezzel nyissa meg, hiába választottam ki a listáról, a következő inditáskor már a médialejátszóval inditotta, (ez talán még idegesitőbb volt, mint a feliratfájl kiválasztása...
) Pedig a kiválasztómenü fejlécében az van, hogy az "xyz.avi és az összes avi" formátumú video lejátszása ezzel...----->viszont nem adtam fel ilyen könnyen..., ha a jobb egérgombbal a fájl tulajdonságainál állitom be, hogy mivel játssza le, ott működik, és alapból az smplayert használja, pedig ugyanazt kéne csinálnia mindkét beállitás esetében... Vannak itt furcsaságok, de legalább gondolkodik az ember... 
Köszönöm a segitséget.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Pedig a kiválasztómenü fejlécében az van, hogy az "xyz.avi és az összes avi" formátumú video lejátszása ezzel...----->viszont nem adtam fel ilyen könnyen..., ha a jobb egérgombbal a fájl tulajdonságainál állitom be, hogy mivel játssza le, ott működik, és alapból az smplayert használja, pedig ugyanazt kéne csinálnia mindkét beállitás esetében... Vannak itt furcsaságok, de legalább gondolkodik az ember...