Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
pontosan mi az az értesítésgyűjtő? nem a notification area? mert nekem már elég régóta ott van a hangerőszabályzó, nem pedig külön ikonként adtam hozzá. mondjuk ehhez volt valami progi régebben, lehet, hogy az okoz valami konfliktust, ha már alapból oda kéne tegye?
szerintem lehet, hogy ha lesz holnap időm, akkor fogom, és csinálok végre egy teljesen tiszta telepítést. elég bosszantó, hogy mindig van valami marhaság, ami nem megy
igaz ez még csak béta, de akkor is (az előző két bétával nem volt ennyi bajom)...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igaz ez még csak béta, de akkor is (az előző két bétával nem volt ennyi bajom)...