- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A hangerőszabályzó ikonja csak átköltözött: Hozzáadás a panelhez -> Értesítésgyűjtő
Amit írtam, hogy próbálj ki, az nem működött? Egyébként akkor meg könnyen elképzelhető, hogy megoldódna a gond, ha újrahúznád egyszerűen tényleg.
Én most arra próbálok rájönni, hogy a Windemen mért nem 2-es futási szinten megy a rendszer, és mért azt írja ki, hogy unknow, mikor lekérdezem a runlevel paranccsal. Tökéletes minden, de így nem fut le az rc2.d-be berakott scriptem, ami megakadályozza a Rendszerment alkalmazásom automatikus mentési funkciójának működését. Itthon bezzeg jó minden. De gyanítom, hogy akkor állítódott el valami, amikor teszteltem a rendszerfrissítőt, és többször is megszakítottam a konfigurálásnál a dolgot. Mert elkezdte a működését amúgy magától, láttam a jeleit, később viszont már meg sem nyikkant. Lehet ott is újratelepítés lesz a vége...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest