- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Thx, erről már tudok, meg az lsusb-ről is, de azért kérdeztem egy GUI-s eszközkezelőről, mert a terminálban egy ilyen hosszú listából kibogarászni a lényeget, meg végiggörgetni nem a legkényelmesebb megoldás.
(Pl. ha engem csak a SATA-s eszközök érdekelnek, akkor ne kelljen végignéznem a hangkártya tulajdonságait, meg az Ethernet controllert, stb.
) A Windows beépített devmgmt.msc-je ilyen szempontból egész áttekinthetően meg van oldva. Jó dolog a terminál, de bizonyos dolgokat azért jobb, ha az ember egyből át tud látni.
Ezek szerint gondolom csak valami külső program kellene hozzá, ami olyasmi, mint az Everest. Kár. 
A Linux Alternative Project oldalán találtam a HardInfo nevű programot Linuxra.
Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- S21 256/8
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Pl. ha engem csak a SATA-s eszközök érdekelnek, akkor ne kelljen végignéznem a hangkártya tulajdonságait, meg az Ethernet controllert, stb.
) A Windows beépített devmgmt.msc-je ilyen szempontból egész áttekinthetően meg van oldva. Jó dolog a terminál, de bizonyos dolgokat azért jobb, ha az ember egyből át tud látni.
Ezek szerint gondolom csak valami külső program kellene hozzá, ami olyasmi, mint az Everest. Kár.