Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Thx, erről már tudok, meg az lsusb-ről is, de azért kérdeztem egy GUI-s eszközkezelőről, mert a terminálban egy ilyen hosszú listából kibogarászni a lényeget, meg végiggörgetni nem a legkényelmesebb megoldás.
(Pl. ha engem csak a SATA-s eszközök érdekelnek, akkor ne kelljen végignéznem a hangkártya tulajdonságait, meg az Ethernet controllert, stb.
) A Windows beépített devmgmt.msc-je ilyen szempontból egész áttekinthetően meg van oldva. Jó dolog a terminál, de bizonyos dolgokat azért jobb, ha az ember egyből át tud látni.
Ezek szerint gondolom csak valami külső program kellene hozzá, ami olyasmi, mint az Everest. Kár. 
A Linux Alternative Project oldalán találtam a HardInfo nevű programot Linuxra.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Pl. ha engem csak a SATA-s eszközök érdekelnek, akkor ne kelljen végignéznem a hangkártya tulajdonságait, meg az Ethernet controllert, stb.
) A Windows beépített devmgmt.msc-je ilyen szempontból egész áttekinthetően meg van oldva. Jó dolog a terminál, de bizonyos dolgokat azért jobb, ha az ember egyből át tud látni.
Ezek szerint gondolom csak valami külső program kellene hozzá, ami olyasmi, mint az Everest. Kár.