Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Okés, köszi, most el is távolítottam az abban az ablakban megjelenő "zárt" drivert, ezzel deaktiváltam. Mondjuk az ott szereplő szöveg kicsit félreérthető: "Ez az eszközmeghajtó szükséges egyes ATI kártyák 3D képességeinek teljes kihasználásához, valamint az újabb kártyák 2D gyorsításához."
Ehhez mondjuk odaírhatták volna, hogy amennyiben hivatalos drivert telepítek, akkor ne foglalkozzak ezzel...
Ja, egyébként itt nem kéne több eszköznek is megjelenni?
Ezt az akadós dolgot meg nem elsősorban filmre értem, hanem úgy általában bármilyen ablak full screenre rakásánál (pl. dupla katt az ablak legtetején, vagy a kis ikonra való kattintás a jobb fölső sarokban) egy másodpercig (na jó, lehet, hogy kevesebb, de feltűnő) várakozik, gondolkozik. Annyira azért nem elviselhetetlen, de elég szembeötlő, hogy amikor nincsenek vizuális effektek, akkor egyáltalán nem várakozik, hanem rögtön reagál, viszont vizuális effektek engedélyezésekor felmerül ez a probléma. Pedig konfig elbírná - ez valami hibának tűnik, még WUBI-nál tapasztaltam ezt, de akkor betudtam annak, hogy esetleg csak ez a WUBI-s telepítés az oka. GNOME-os.
Aktív témák
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- PayPal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs