Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
üzenetére
1)
De van, win alatt .
Teszteltem.
Hangsulyozom: időkorlátosak . (Egyik applikácio emígy időkorlátos, másik más módon.)2)
Nem lenne rossz ubira is, egyszer majd csak ráakadok ilyenre, báááááár javaslatodra meg fogom majd nézni az illető alkalmazások site-jait, hátha utal rá, ha linuxra is készitettek verziot... Köszi az 5letet.
(Napokkal ezelott már néztem synaptic-ban az egyiket, az sajna nem volt, de lehet, h több windows-ost is meg kéne itt néznem .
)Wine -re: számomra nincs értelme az ubis win emulátoroknak, mert winXP lényegesen gyorsabban, akadálymentesebben fut, mint az ubuntu; egy régi gépen, mint az enyém - szembeszökő a sebességkulonbség.
Ezért egy régi gépen -akinek win-re is szuksége van-, inkább mindkét oprsz-t kulon-kulon feltelepitve ajánlom, mint jómagam tettem. 
(Tettem pár hónapja a segitségetekkel - hála nektek.
)
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Logitech z5500 5.1
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teszteltem.
)