- iPhone topik
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Félreérted, nem hőbörgök egyáltlalán. Kaptam segítséget magánban, csak itt köszöntem meg. Sajnos elfelejtettem ezt kihangsúlyozni. Egyébként meg letettem a minimálcédéről, mert mégis jobb a "pusztításos" módszer. Egyébként is, mivel DVD-re kerül, elfér rajta szinte minden, úgyhogy gyakorlatilag nem kell pusztítanom semmitsem.
A Live-CD-készítést is félreérted. A Remastersys megcsinálja egyetlen gombnyomásra. Nem kell hozzá semmiféle szakértelem vagy tanács. (Le a kalappal a készítők előtt! Ó-desok buta install-időtöltéstől menekült volna már meg a világ, ha windowsra is lenne ilyen...) Viszont ahhoz kell ám matatni, hogy kérdés nélkül, azonnal elinduljon. De úgy néz ki, ezt már magam is meg tudom oldani.

"már sokszor leírtuk (sokan), hogy a hangnemet kéne megfelelően megválasztani"
Sajnálom, ez nálam adottság. Mivel öregember vagyok már, nem hiszem, hogy túl sokat tudnék ezen váltóztatni. Ezután is megírom amit gondolok. Legfeljebb később elnézést kérek érte. Volt már ilyen. Nem szégyellem. Ennyi.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest