Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
1) Ha netán nem kapnál választ, nem kell hőbörögni. Lehet olyat kérdeztél, amire nem tudnak válaszolni, akik olvassák a topicot. Én csak minimal cd telepítésből teszek fel ubi rendszert, de nem tudtam volna segíteni neked, mert egyedi live cd-t még soha az életben nem csináltam. De ez csak én vagyok. Lehet más csinált már live cd-t, de fogalma sincs a minimal cd-ről. Szerintem amit te szeretnél csinálni, az nem gyakori az ittlévők között, inkább utánajárást igényel. Google (ez tetszőlegesen helyettesíthető) a barátod, tudod.
2) Trassher problémájának van egy kis előzménye. Most csak közölte, hogy más rendszer is ugyanazt produkálja, mint az eddig próbált (és csak ez) ubuntu. Ha te nem olvasol minden hozzászólást, az a te dolgod, de egyből nem kéne rászólni senkire. Az ok, hogy nem érted hogy jön ide, de már sokszor leírtuk (sokan), hogy a hangnemet kéne megfelelően megválasztani.(#23435) Dark Archon: Most is a probléma pontosan? Az nvidia-config nem tudja menteni a beállításokat?
(#23440) trassher: Szerintem ott vagy nagyon komoly bajok vannak, vagy nagyon nem jól csinálsz valamit.

Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest