- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Pusztán az, hogy felcseréled a diszkek boot sorrendjét, az nem volna szabad, hogy cheksum errort okozzon - bár láttam már csodákat...

Ami a bejelentkezést illeti... amit én próbálnék (nem biztos, hogy nálad is megy!)
Elindítanám a telepítőről a Live rendszert (próba telepítés nélkül v. valami hasonló a magyar neve ha igaz), megkeresném, hol van a telepített rendszer root ( / ) fájlrendszere.
Ha megvan, felmountolom a /mnt alá, majd "chroot /mnt", ott "passwd énuseremneve", adnék neki új jelszót, gép újraindít linux-szal és belépek az új jelszóval.
Írjam le részletesen, hogy mit kell tenni?recovery mód: nálad azért nem jó, mert nincs jelszava a root usernek (ha jól értem), a recovery pedig azt kéri...
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hobby elektronika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest