Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Pusztán az, hogy felcseréled a diszkek boot sorrendjét, az nem volna szabad, hogy cheksum errort okozzon - bár láttam már csodákat...

Ami a bejelentkezést illeti... amit én próbálnék (nem biztos, hogy nálad is megy!)
Elindítanám a telepítőről a Live rendszert (próba telepítés nélkül v. valami hasonló a magyar neve ha igaz), megkeresném, hol van a telepített rendszer root ( / ) fájlrendszere.
Ha megvan, felmountolom a /mnt alá, majd "chroot /mnt", ott "passwd énuseremneve", adnék neki új jelszót, gép újraindít linux-szal és belépek az új jelszóval.
Írjam le részletesen, hogy mit kell tenni?recovery mód: nálad azért nem jó, mert nincs jelszava a root usernek (ha jól értem), a recovery pedig azt kéri...
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- XMLTV EPG letöltő progi
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs