- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi a választ.

Kiderült, hogy csak totál hülye vagyok ma is
Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy base tag, pl. <base href="http://www.oldalam.hu" />, amitől meg ugye alapértelmezettként az oldalam.hu tárhelyén keresgéli a szükséges fájlokat, és ezen az oldalam.hu-n valóban volt egy .htaccess fájl, ami a felhasználónév-jelszó párost kérte. Én meg a jelszókérés miatt azt gondoltam, hogy átmásoltam a .htaccess fájlt is, emiatt jogosan kérte a jelszót (de valójában jogosan kérte a <base> tag miatt), de a lényeg, hogy a .htaccess nem került át, így nyilván nem is láthattam fájlkezelőben... 
De a lényeg, hogy megoldódott, sorry.

A fájlkezelő témával kapcsolatban: még mindig nem találtam megfelelő Total Commander-alternatívát, ami olyan funkciógazdag és mégis egyszerű lenne, mint az. FTP-kezelés is túl kényelmetlen mindegyik programban, amit eddig láttam.
"amúgy meg minek a biztosnság?
"
Ezt a rejtett fájlokra értetted?
Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg...
Dehát hibáiból tanul az ember. Okos ember meg mások hibájából... 
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy 

"
Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg...