- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Igen, pontosan az, amit linkeltek visszább. Pont azért választottam ezt a megoldást, mert a desktop-cd rengeteg, számomra felesleges csomagot felrak. És válasz a kérdésedre, a rengeteg függőség ellenőrzés miatt nehéz leszedni, amire nincs szükséged.
Leglábbis számomra ez így egyszerűbbnek tűnt. Felment a kernel, utána sudo apt-get install gdm gnome-terminal firefox synaptic, egy reboot, és mindent csinálsz aztán gnome felületen, és a szükséges dolgokat teszed fel. Szerintem hasznos, a rendszer optimális. Nekem pl így harmad annyi memóriát fogyaszt indítás után és a boot idő is radikálisan gyorsabb!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,CELERON 2950M,8GB DDR3,500GB Sata3 HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Leglábbis számomra ez így egyszerűbbnek tűnt. Felment a kernel, utána sudo apt-get install gdm gnome-terminal firefox synaptic, egy reboot, és mindent csinálsz aztán gnome felületen, és a szükséges dolgokat teszed fel. Szerintem hasznos, a rendszer optimális. Nekem pl így harmad annyi memóriát fogyaszt indítás után és a boot idő is radikálisan gyorsabb!