- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magisk
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Bocs, hogy nem jött válasz, csak kezdőként egy csomó mindenbe kapok egyszerre s elveszek a lehetőségek közt.
Most megint napoltam ezt a sudo kérdést, vannak érdekesebb dolgok.Persze készültem egy-két kérdéssel.
ncftbatch-nek meg lehet valahogy mondani, hogy olyan sorrendben szedje a fájlokat ahogy azok bekerültek a spoolba?
Mert sajna össze-vissza kezdi el szedni őket, hiába látni a job file formátumán, hogy az egyik okt 1-jén lett hozzáadva a másik meg okt 2.-án, akkor sem az okt 1-eseket szedi le végig, nem tudom milyen rendszer alapján válogat.A másik, hogyan lehet programok futását felfüggeszteni felfüggeszteni konzolból?
Pl. az ncftpbatch-ét, mivel nem előtérben fut így ctrl-z nem jó, "jobs" nem látja
Feladatkezelőből megy, guglin kerestem, de csak a nice, kill, ps parancsokat írogatják folyamatkezelésnél.
Vagy ezek valamelyik kapcsolójával oldható meg?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest