Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
róland
üzenetére
Ezen természetesen már igen. Ez a lap volt ami alpján 2 napot kinlódtam, hogy a 3945-ös intel kártyát iwlwifi-vel rábírjam a master módra, de nem segített..
Aztán mivel ez az általad linkelt lap is és ez a lap is a broadcom 43xx-es kártyákat mind a master módban működők közé sorolja, azért cseréltem vissza a laptopba az intelt, az atomba pedig a broadcom-ot..
Illetve azért, mert a wl-500gP routerben a BCM4318.as működik, viszont a WL500W-ben pedig ez a 4321-es chip-re épülő kártya van.
Igaz ez mindkettő miniPCI és nem miniPCI express kártya.. Lehetséges lenne, hogy nem a chip számít, hanem a kártyán lennie kell még pár dolognak ahhoz, hogy működjön masterben? Azért ekkora batár nagy a WL500W-ben levő kártya? Pedig abban még nem is 2 sávos rádió van...felora
: Abban a kártyában milyen chip volt? n-es volt, vagy csak g-s?
Én eredetileg az Atheros AR5BXB72 kártyáját néztem ki, ami az Apple Airport Extreme néven MAC-ekben is van, csak kicsit drága próbálkozás, mert itthon 14eFt-ért lehet kapni a kinti 20$-okkal szemben..
Aktív témák
- Samsung Galaxy A06 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noctua NH-L12S L-Type
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: Abban a kártyában milyen chip volt? n-es volt, vagy csak g-s?