- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Aktív témák
-
Darahian
tag
Skacok! ASUS K50AB SX010L notebookommal kapcsolatosan van 9.10-el kettő problémám:
1.) Sype (ez a legújabb béta verzió) kizárólag PulseAudio -t hajlandó kezelni. Mókás hogy nem tudom beállítani milyen hangeszközöm is van tulajdonképpen. Valahol írták hogy tegyem fel a 2.0.0.(73?) verziót, de abból meg nem találok 64bites változatot, égre-földre hiába keresem. Szóval a Skype süket. Tök süket. A megoldáson azért dolgozom.
---
2.) Ha fejhallgatót csatlakoztatok a notebookhoz, az egyszerűen nem működik. Ugyanúgy a hangszórók működnek, füles süket. VIA VT1708S integrált hangkártya van a notiban, és az új hangbeállítós alkalmazás nem tartalmaz csak 3 profilt:
- kikapcsolt
- normál hang
- duplex
...de sajnos fülhallgató mód nincs. Az új hangbeállítások alkalmazás nem tartalmaz olyat. Arra már rájöttem, hogyan kell a meglévő profilokat beállítani, de a legnagyobb eredményem még mindig csak az, hogy a hangszóró ÉS a fejhallgató EGYÜTT szól. Az eszköz nem hajlandó együttműködni az ubuntuval? Hiányolom a régi hang tulajdonság beállító eszközt is...Agyaltam a hétvégén azon is, hogy a /etc/modprobe.d/alsa-base.conf fájlban jó értéket állítottam-e be, de ITT talán van valami halvány megoldás-féle... Ezt még megnézem, hátha lesz belőle valami.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Makett, makettezés
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest