- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
v.attis
üzenetére
Nem is kell pont úgy kinéznie. Az egy példa. De abban biztos vagyok, hogy az oszlopok ugyan azt jelentik. Olvasd el a cikket és akkor jobban fogod érteni.
Ezekkel a grafikus beállító cuccokkal az a baj, hogy ha hibásan működnek, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Mint a te esetedben most is. Ezért érdemes eleve az fstabbal dolgozni. Egyébként ez a program amit használsz, az is az fstabot szerkesztgeti szerintem. Bár nem ismerem.
Ezek a modern egyszerű disztrók úgy vettem észre, hogy mindent automatikusan mountolnak a /media alá. De érdemes tényleg megnézni azt az fstabot, mert jobban jársz vele.
Egyébként én is 10 év windóz után kezdtem el nyúzni a linuxot. Ezzel nincs semmi baj. Viszont amikor feltelepítettem életem első disztróját, akkor már tudtam fstabot szerkeszteni.
Mert ez azért olyan alapismeret, amivel ha rendelkezel sokkal könnyebb boldogulni.Ha meg valamit nem értesz, akkor gyere kérdezz, segítünk. Úgyhogy no offense és béke.

(#18101) sheratan:
a /media hagyományosan az eltávolítható kötetek csatolási helye. A rendszer használja automountra. A /mnt meg a kézzel csatolt dogok helye. Én inkább ez utóbbi használom. A /media meg maradjon a rendszer könyvtára.
Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ez azért olyan alapismeret, amivel ha rendelkezel sokkal könnyebb boldogulni.