Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Jól hangzik,hogy ezt meg azt is löjjem ki stb,csak meg is tudjam csinálni
Most a legnagyobb bajom,hogy bármilyen ablak váltásnál,mintha redőnyt húznák le olyan lassan jelenik meg a háttér.Most raktam fel az nvidia drivert,de nem észleltem különbséget :S Igaz zártat,mert csak azt találtam
Csomagkezelőből melyik programokat érdemes felrakni,mert név alapján nem mond semmit és több féle is van.Multiverse stb azt se tudom mi.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest