- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
Eddigi segítséget előre is köszi, tegnap viszont csak Windozzal próbálkoztam rajta, de nem jött össze. Viszont jött még kérdés.
A lényeg hogy feltettem egy másik gépről a Windoz szervert egy vinyora, átettem a vinyot, de nem áll fel a rendszer, 3 másodpercenként rebootot nyom. Valószínű mivel eltérő a hardver így nem tud rajta felállni az OP-rendszer. Kérdés ez miatt, mennyire érzékeny a ubuntu linux erre? Egy probát megér?
Másra is rájöttem, van benne egy 256 os transcend memória. Betettem gépbe megnéztem mi van rajta egy kicsi boot rendszer valószínűleg valami buta win. Ezt recovery módhoz találták ki leírásban le is van írva ilyenkor csak egy ipt kap a szerver és ilyenkor lehet netröl, vagy bármiről rátenni egy rendszer a belső vinyokra persze lan-on keresztül. Így akár meg is tudom próbálni azt a Netboot isot.
De este még szenvedek vele, ma meg írok az fsc-nek
Aktív témák
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Autós topik
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest