Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
válasz
floatr
üzenetére
Na, 2 napig (na jó csak esténként
) szívattam magam de nem birtam a karmicra ráerőszakolni az ATI 9.5ös drivert
A nyílttal teljesen jó volt csak gondoltam megnézem a compizt
Mindegy, visszatettem a jauntyt ezzel minden szép és szagos. Egy dolgot nem értek (ez is csúsztatás
), h amit letöltök driver az ATItól és amit a zárt meghajtóknál telepít az nem ugyanaz? Mert mind 2 fglrx
Míg csak az ATItól feltett volt rajta szaggatott, szétesett, eltünt a keret, ilyenek. Rányomtam, h aktíválja (és töltse le amit szeretne), most teljesen jó 
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) szívattam magam de nem birtam a karmicra ráerőszakolni az ATI 9.5ös drivert
A nyílttal teljesen jó volt csak gondoltam megnézem a compizt
Mindegy, visszatettem a jauntyt ezzel minden szép és szagos. Egy dolgot nem értek (ez is csúsztatás
Míg csak az ATItól feltett volt rajta szaggatott, szétesett, eltünt a keret, ilyenek. Rányomtam, h aktíválja (és töltse le amit szeretne), most teljesen jó