Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Szóval Ubuntu 8as mellé telepítettem a kilencest, de nem updattel, hanem lemezről. Egy sikertelen telepítés (kicsire particionáltam) visszamaradt/eltünt valamennyi hely a merevlemezről. Particiók mozgatásával/törlésével (véletlenül, most már tudom hogym it nem szabad) sikerült szétverjem a nyolcast, hogy most már nem indul be, NIncs vele gondom, ami adat volt az megmaradt, viszont van még (Pindignnel letöltöt fileok) amik eleve rejtett könyvtárakba kerültek, s most ezeket, még a particó formázása előtt, szeretném visszaszerezni vamien úton-módon.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi