- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
dark2
tag
Vladi, köszi a tanácsot!
Feltettem az smplayer frontendet. Továbbra is az x11 nevű videokimenettel ad képet a videolejátszás, de legalább jó a kép.
Ami viszont furcsa, az az, hogy minnél nagyobb képet jelenítek meg úgy szaggat egyre erősebben. Fordítva is igaz, ha zsugorítom a képet, akár dvd akár divx, úgy válik egyre folyamatosabbá a lejátszás. Vagyis teljes képernyősben se dvd se avi lejátszás nem megy, míg egy kb 640x320 vagy 720x360 körüli felbontásban még épp nézhető. Itt az lxde desktopon van egy processzor terheltség figyelő, illetve terminálban szoktam top paranccsal nézni az erőforrások állapotát és az említett felbontásoknál már 100% a proci terhelés. Tudom, nem egy szélvész ez a 800-as cerka+i810-es alaplap, de azért arra számítottam, hogy egy videolejátszással boldogul majd.
Vajh mekkora proci kellhet, hogy az 1280x1024-es monitorfelbontáson folyamatos legyen a lejátszás?
Még egyszer köszi a segítséget.
Aktív témák
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest