Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Aktív témák
-
dark2
tag
Vladi, köszi a tanácsot!
Feltettem az smplayer frontendet. Továbbra is az x11 nevű videokimenettel ad képet a videolejátszás, de legalább jó a kép.
Ami viszont furcsa, az az, hogy minnél nagyobb képet jelenítek meg úgy szaggat egyre erősebben. Fordítva is igaz, ha zsugorítom a képet, akár dvd akár divx, úgy válik egyre folyamatosabbá a lejátszás. Vagyis teljes képernyősben se dvd se avi lejátszás nem megy, míg egy kb 640x320 vagy 720x360 körüli felbontásban még épp nézhető. Itt az lxde desktopon van egy processzor terheltség figyelő, illetve terminálban szoktam top paranccsal nézni az erőforrások állapotát és az említett felbontásoknál már 100% a proci terhelés. Tudom, nem egy szélvész ez a 800-as cerka+i810-es alaplap, de azért arra számítottam, hogy egy videolejátszással boldogul majd.
Vajh mekkora proci kellhet, hogy az 1280x1024-es monitorfelbontáson folyamatos legyen a lejátszás?
Még egyszer köszi a segítséget.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túraautó topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Léghűtés topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest