Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na, új fejlemények.
Próbáltam telepítőt alternate CD-vel. Kétszer próbáltam, mindkét alkalommal kérte a telepítés vége felé, hogy tegyem be az Ubuntu... ... Release i386 (20090420.1) cimkéjű lemezt, majd üssek entert. A probléma ezzel az, hogy a lemezt nem lehet kivenni a gépből, még restart után sem hajlandó kiadni gombnyomásra, csak a kikapcsolás segít. Szal HOGYAN kellene kicserélnem a CD-t? És miért szívat az összes alternate ezzel? Már 8.10 is csinálta párszor...
Aztán végül a desktop CD-t használtam, low graf beállításban, úgy végre volt gonem panel a képernyőn, de abban a felbontásban képtelenség a zárt meghajtót beállítani, mert a gombok már nem férnek ki, én meg nem tudom fejből, mi hol van, próbálkozások TAB gombbal meg nem hoztak eredményt.
Aztán felküldtem a 9.4-es catalystot a szokásos módon, ez helyrehozta a dolgokat, újra tudtam felbontást állítani, és desktop effektek is működnek, de azért glxgears dúrván kevesebb pontot ad, 2k a 9k helyett, bár erre számítottam a 9.4 miatt.
Ellenben a video lejátszással gondok vannak, először szaggatva ment az avi, aztán mkv fájl lejátszásakor megfagyott a gép, most meg már avi teljesképernyőre rakáskor meghal, plusz kép sincs.
Szal eddig érdekes. Átlagos képem van, semmi extra, nem értem miért kell ennyit szenvednem ubival...
Aktív témák
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest