- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na, új fejlemények.
Próbáltam telepítőt alternate CD-vel. Kétszer próbáltam, mindkét alkalommal kérte a telepítés vége felé, hogy tegyem be az Ubuntu... ... Release i386 (20090420.1) cimkéjű lemezt, majd üssek entert. A probléma ezzel az, hogy a lemezt nem lehet kivenni a gépből, még restart után sem hajlandó kiadni gombnyomásra, csak a kikapcsolás segít. Szal HOGYAN kellene kicserélnem a CD-t? És miért szívat az összes alternate ezzel? Már 8.10 is csinálta párszor...
Aztán végül a desktop CD-t használtam, low graf beállításban, úgy végre volt gonem panel a képernyőn, de abban a felbontásban képtelenség a zárt meghajtót beállítani, mert a gombok már nem férnek ki, én meg nem tudom fejből, mi hol van, próbálkozások TAB gombbal meg nem hoztak eredményt.
Aztán felküldtem a 9.4-es catalystot a szokásos módon, ez helyrehozta a dolgokat, újra tudtam felbontást állítani, és desktop effektek is működnek, de azért glxgears dúrván kevesebb pontot ad, 2k a 9k helyett, bár erre számítottam a 9.4 miatt.
Ellenben a video lejátszással gondok vannak, először szaggatva ment az avi, aztán mkv fájl lejátszásakor megfagyott a gép, most meg már avi teljesképernyőre rakáskor meghal, plusz kép sincs.
Szal eddig érdekes. Átlagos képem van, semmi extra, nem értem miért kell ennyit szenvednem ubival...
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mobilinternet
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest