- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nemnem! A vesa az egy ilyen alap driver, ami minden kártyát tud használni, de a képességei elég gyengék. Addig kell, amíg nem veszel használatba mást.
Beteszel mondjuk egy nv kártyát, és beállítod az nv drivert.:
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nv"Már persze ha fenn van a csomag. Nézd meg synapticban, hogy milyen driverek vannak az xorg-hoz. Keress rá az xorg szóra, kb ilyen csomagok lesznek: xorg-x11-drv-nv, vagy hasonló. Majd a leírásban részletezi:
X.Org X11 nv video driver.
Ezeket nézd meg, valószínüleg lesz a régi cuccokhoz. Ezeket mondom neked egy ideje.
A múltkor mutattam képernyőképen egy beállító programot. Ubuntun nincs valami hasonló? Én 7.04 óta nem láttam futó ubuntut.
Passz, hogy mit csinál.
Nekem úgy tűnik, hogy az x próbál letapogatni, majd beállítani egy drivert. De ez a folyamat valahogy nem megy kottán régi cuccoknál. Ilyenkor szívás a mindent automatizálás ugye.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Passz, hogy mit csinál.