- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nemnem! A vesa az egy ilyen alap driver, ami minden kártyát tud használni, de a képességei elég gyengék. Addig kell, amíg nem veszel használatba mást.
Beteszel mondjuk egy nv kártyát, és beállítod az nv drivert.:
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nv"Már persze ha fenn van a csomag. Nézd meg synapticban, hogy milyen driverek vannak az xorg-hoz. Keress rá az xorg szóra, kb ilyen csomagok lesznek: xorg-x11-drv-nv, vagy hasonló. Majd a leírásban részletezi:
X.Org X11 nv video driver.
Ezeket nézd meg, valószínüleg lesz a régi cuccokhoz. Ezeket mondom neked egy ideje.
A múltkor mutattam képernyőképen egy beállító programot. Ubuntun nincs valami hasonló? Én 7.04 óta nem láttam futó ubuntut.
Passz, hogy mit csinál.
Nekem úgy tűnik, hogy az x próbál letapogatni, majd beállítani egy drivert. De ez a folyamat valahogy nem megy kottán régi cuccoknál. Ilyenkor szívás a mindent automatizálás ugye.
Aktív témák
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Passz, hogy mit csinál.