- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
harry
veterán
Szeretnék WakeOnLant csinálni a szerveremen - a belső láb egy switchre van kötve, azon vannak a hostok. Be tudtam álltani az "ethtool -s wol bgp" kapcsolókkal, hogy ébredjen broadcast üzenetre, magicpacket-re és fizikai aktivitásra (azt hiszem utóbbi azt jelenti) - legalábbis így próbaképp ezeket néztem. A "p" kapcsoló működik is - ha a szerverből/switchből kihúzom az UTP kábelt és vissza dugom
Meg lehet azt oldani, hogy amikor egy host bekapcsol, azt érzékelje valahogy a szerver? Csak küld valami csomagot, mikor bekapcsolom a gépet, vagy rosszul tudom?
Van még egy 'a' kapcsoló, ami ARP-re (? gondolom MAC lekérdezés) is ébreszt, de ezt az én kártyám nem támogatja.
Van esetleg valami tippetek?
Aktív témák
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg lehet azt oldani, hogy amikor egy host bekapcsol, azt érzékelje valahogy a szerver? Csak küld valami csomagot, mikor bekapcsolom a gépet, vagy rosszul tudom?