Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
harry
veterán
Szeretnék WakeOnLant csinálni a szerveremen - a belső láb egy switchre van kötve, azon vannak a hostok. Be tudtam álltani az "ethtool -s wol bgp" kapcsolókkal, hogy ébredjen broadcast üzenetre, magicpacket-re és fizikai aktivitásra (azt hiszem utóbbi azt jelenti) - legalábbis így próbaképp ezeket néztem. A "p" kapcsoló működik is - ha a szerverből/switchből kihúzom az UTP kábelt és vissza dugom
Meg lehet azt oldani, hogy amikor egy host bekapcsol, azt érzékelje valahogy a szerver? Csak küld valami csomagot, mikor bekapcsolom a gépet, vagy rosszul tudom?
Van még egy 'a' kapcsoló, ami ARP-re (? gondolom MAC lekérdezés) is ébreszt, de ezt az én kártyám nem támogatja.
Van esetleg valami tippetek?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg lehet azt oldani, hogy amikor egy host bekapcsol, azt érzékelje valahogy a szerver? Csak küld valami csomagot, mikor bekapcsolom a gépet, vagy rosszul tudom?