Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
escape
aktív tag
Hali mindenki...
Sokat próbáltam megoldani a problémámat, de nem igazán sikerült, ahogy az lentebb le is van irva.
Magyar közösség oldalán is feltettem a kérdést, de nem kaptam érdemleges választ.Tehát a problémám a következő:
Hardy-t használtam október 31-ig.
Megjelent előző nap az Intrepid, gondoltam felteszem.
Mindent kiírtam dvd-re, lementettem a másik vinyóra.
Kiírtam az ubuntu-8.10-desktop-i386.iso nevű képfájlt CD-re maximális sebességgel.
Eddig semmi gond nem volt az így kiírt lemezekkel.
Betettem, telepítésre mentem, szuperül megcsináltam mindent ahogy szoktam(kézi particionálás), elkezdődött a telepítés, 32%-nál kaptam az alábbi hibaüzenetet.
[Hibaüzenet]Visszaraktam a Hardy-t (Lemez teljes felhasználása), kiírtam dvd-re ismét 8X-os sebeséggel, eredmény ugyanaz.
Megpróbáltam visszatenni megint a Hardy-t kézi particionálással, már az sem ment.
Betettem megint a frissen másik meghajtóban írt cd-t, teljes lemez felhasználása lehetőséggel is 32%-nál hibaüzenet.
Pár órával később megint visszatettem a Hardy-t(teljes lemez felhasználással), mondom akkor distupgrade-el hátha jó lesz.Frissítés szépen lejött, fel is települt, működött is a rendszer, de csinált bosszantó hülyeségeket. (Mappákat nem nautilus-szal nyitotta meg, hanem pl. totemmel.)
Megint visszatettem a Hardy-t, azóta ezt használom ismét, egyelőre semmi baja, de szeretném azért használni az Intrepidet, viszont így nem fog menni sajna.Kicsit hosszúra sikeredett elnézést érte, de bosszant a dolog.

Bármilyen ötlet jól jön.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest