Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Van erre egy grafikus program is. Disztró update vagy valami hasonló. Bár én nem szoktam érteni, hogy miért kell lts-t frissíteni, de mindegy.
(#10108) floatr:
Lehet. Jól megtervezett rendszer kell hozzá. Kicsi előre gondolkodás. Amit végy figyelembe: partíciók helye, fájlrendszer. Rendszerbetöltő. Ez utóbbi jó helyre menjen, sima ubi live cd nem kérdez, csak telepíti. (alternate talán igen.)Fájlrendszerre én azt a módszert használom már régóta, hogy 2 partíció van: / és /home A home-ot nem babrálom telepítésnél, a user neve ugyanaz így friss telepítés után már gyakorlatilag ugyanaz a rendszerem, mint volt. Megy a mél, az msn minden. Pár progit felrakok, meg forgatok néhányat. Egy délután és át is álltam úgy kiadásra. (Kivéve, ha nem találnak ki valami hajmeresztőt fedoráék
)
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)