Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz freddirty #64 üzenetére

Érdekes terv..
    Azt nem hiszem, hogy megoldható egyáltalán az, hogy a Wifi kártya ennyire "mindenesként" működjön.
    Még az sem biztos, hogy ha van g-s csatlakozás, akkor amellett tud-e n-es sebességű kapcsolatot is létrehozni! Sok fórumban írogatták, hogy a leglassabb kapcsolat sebességével kommunikál az egész hálózat..

De az, hogy ugyanazon kártya (5008) együtt működjön "Wireless WAN"-ként (kliens módban) és "Wireless LAN"-ként (AP módban)is egyszerre, az szerintem több mint kétséges. :Y
    Ha mindenáron Wifivel kell átlőni a bejövő internetkapcsolatot, akkor azt egy második, akár USB-s Wifi-vel lehetne megoldani szerintem.. Lehetőség szerint a két Wifit frekvenciában jól eltolva... Pl. 1es csatorna USB-s wifin, 11-12-es csatorna az 5008-on.

Persze lehet én tudom rosszul, de abból indulok ki, hogy pl. az sem egyszerű dolog, hogy egy switch egyik lan portját wan-ként használd, és ezt wifiben sztem még bonyolultabb..

Jelen pillanatban még azon is küzdelem van, hogy egy "áttlagos" routerként stabilan fusson az atom, nem, hogy így megbonyolítva...

Új hozzászólás Aktív témák