Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Esetem:

egy kis város, ahol kábel tv szolgáltató önkormányzat, majd eladta, majd fejlesztés, majd újabb gazda és most kikötöttünk a Tvnetwoknél...
    azonban ez annyit jelent, hogy jól megszokott csatornáim nincsenek, viszont olyan művelt leszek ismerettejésztesből, mint atom
    gondoltam nem baj, mert amit eddig kínáltak kábel internet néven (512mbit/s/64 csomag hűséggel 2500 +fa) az már szót sem érdemel, tehát gondoltam, megnézem. igen, ám de nem vagyunk a honlapon szereplő szolgáltatási területen...
    sebaj. ÜFSZ felhív, érdeklődöm..
    semmit nem tud csak ad egy helyi telefonszámot, ott érdeklődjek..
    rosszul hangzik. érdeklődtem :(
    a csomagok ára szerencsére nem változott csak az áfa növekedése miatt, jött a megnyugtató válasz. És mondom akkor a sávszélesség gondolom a 10x emelkedett?
    Á, mit gondolok én? Ez nagyon jó ár, mert ehhez pl. nem kell telefonvonal sem. LOL :W
    Tehát hasonlítottam: ha szerződést hosszabbítok Externettel, 5megát kapok 5700-ért, csupasz adsl-re, korlátozás nélkül
    ha váltok: 6900Ft + fa és a csillagos rész: Korlátlan csomag esetén, 150Gb/hó forgalom elérése esetén a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a sebességet visszateszi 128/64-re....

A kérdésem, mivel ez egy vicc kategória, szerintetek várható egységesítés cégen belül?
    Ja, persze, hogy írtam mailt is, de arra nem válaszoltak.

Új hozzászólás Aktív témák